У Запоріжжі викрили злочинну групу, яка займалася розкраданням грошей, призначених на реконструкцію доріг

Переглядів: 343

30 листопада 2023 13:25

У Запоріжжі викрили злочинну групу, яка займалася розкраданням грошей, призначених на реконструкцію доріг  фото

Запорізькі слідчі повідомили про підозру посадовцям комунального підприємства за розтрату понад 610 тисяч бюджетних коштів

В межах досудового розслідування правоохоронці встановили, що посадовці організували виконання будівельних робіт, за рахунок засобів та потужностей підприємства, без наявності на це правових підстав (без укладання будь-яких договорів підряду виконали роботи на об’єкті). У результаті цього фігуранти розтратили кошти комунального підприємства, чим заподіяли громаді міста майнових збитків на суму понад 610 000 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Генеральному директору комунального підприємства, головному інженеру та начальнику служби шляху повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За інкримінованою статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.




Схожі новини: