«Я не хочу вмирати». Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з четвертою стадією раку і зізналася, що він поширився на кістки

Переглядів: 371

30 листопада 2023 13:03

«Я не хочу вмирати». Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з четвертою стадією раку і зізналася, що він поширився на кістки фото

Американська актриса Шеннен Доерті розповіла про боротьбу з четвертою стадією раку молочної залози.

В інтерв'ю з американським виданням People 52-річна зірка серіалів Беверлі-Гіллз, 90210 і Всі жінки відьми зізналася, що рак поширився на її кістки.

«Я не хочу вмирати. Я ще не закінчила жити. Я ще не закінчила любити. Я не закінчила творити. Я ще не закінчила сподіватися на те, що все зміниться на краще. Я просто не… я ще не закінчила», — каже актриса.

Доерті додала, що восьмирічна боротьба з раком змусила її замислитися про своє життя і про те, чому в сучасному світі все ще немає ліків від онкології.

«Коли ви запитуєте себе: „Чому я? Чому я захворіла на рак?“, а потім „Чому мій рак повернувся? Чому я на четвертій стадії?“. Це змушує вас шукати велику мету в житті. Для мене безумство, що в нас досі немає ліків», — каже вона.

Акторка зазначає, що в суспільстві недооцінюють людей, які борються з онкологією.

«Люди просто вважають, що це означає, що ви не можете ходити, не можете їсти, не можете працювати. Вони відправляють вас на пасовище занадто рано: „Ти закінчив, ти на пенсії“, але насправді ми ще не закінчили. Ми енергійні люди, і в нас зовсім інші погляди на життя. Ми люди, які хочуть працювати, радіти життю і продовжують рухатися вперед. Мій найкращий спогад ще попереду. Я молюся. Я прокидаюся і лягаю спати, дякуючи Богові, молюся про речі, які для мене важливі, і не прошу занадто багато. Це з'єднує мене з вищою силою і духовністю. Моя віра — моя мантра», — каже Доерті.

Джерело: NV




Схожі новини: