У Запорізькій області повернули світло у 16-ти населених пунктах, знеструмлених через негоду

Переглядів: 328

30 листопада 2023 12:43

У Запорізькій області повернули світло у 16-ти населених пунктах, знеструмлених через негоду  фото

19,5 тисяч споживачів заживили запорізькі енергетики минулої доби.

29 листопада ремонтні бригади «Запоріжжяобленерго» усунули пошкодження в електромережах, спричинені негодою, та повернули світло загалом 2 826 абонентам у 16 населених пунктах, що були знеструмлені на минулий ранок.

Також менш ніж за годину енергетики відновили енергопостачання близько 16 тисяч родин та юридичних осіб у Запоріжжі, що погашалися внаслідок технологічного порушення в електромережах споживача. Вже ввечері були заживлені ще 699 домівок в обласному центрі, чиє енергопостачання порушувалося через пошкодження кабельної лінії електропередачі. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Наразі тривають роботи з відновлення енергоживлення 110 осель в обласному центрі, що знеструмилися цієї ночі внаслідок пошкодження електрообладнання, та 10 домівок на Гуляйпільщині, що залишились без світла через негоду.

Станом на ранок 30 листопада без енергопостачання залишаються 26 071 споживач у 65 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території).




Схожі новини: