У Запоріжжі підліток впав у річку

Переглядів: 366

28 листопада 2023 13:00

У Запоріжжі підліток впав у річку  фото

Двоє дітей загубилися під час прогулянки в Шевченківському районі

Патрульні отримали виклик про те, що двоє дітей загубилися під час прогулянки в Шевченківському районі, один із хлопців впав у річку та тривалий час не може самостійно вибратись. Усі вільні екіпажі негайно направилися на пошуки дітей. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Запоріжжя. 

Патрульні ретельно обстежували всі берегові ділянки, гучно кликавши дітей, й одночасно підтримували телефонну розмову з одним із хлопчиків. Ситуація ускладнювалася тим, що на вулиці була морозна температура, до того ж хлопчик зовсім не орієнтувався на місцевості, а його телефон мав низький заряд.

Згодом патрульні віднайшли 13-річну дитину. Максим був по плечі у воді, і не міг рухатися, оскільки занурився в мулисте дно. Через щільні зарості очерету інспектори пробралися до знесиленого хлопця та врятували його.

Патрульні одразу переодягнули дитину в сухий одяг, а рятувальники, які прибули на допомогу, донесли Максима до патрульного авто. Надалі охоронці порядку передали дитину медикам.

Товариша Максима знайшли згодом, промерзлий та наляканий хлопець бродив хащами на іншому березі. Сергій дуже зрадів, коли побачив інспекторів. Дитину також ушпиталили до медичного закладу.

Відео події - за посиланням




Схожі новини: