Які українські виконавці стали популярними після початку повномасштабного вторгнення

Переглядів: 418

21 листопада 2023 19:11

Які українські виконавці стали популярними після початку повномасштабного вторгнення фото

Біль втрат, розчарування та страх — це те, що принесла Росія в дім кожному українцю. Але повномасштабне вторгнення в лютому 2022 року також стало поштовхом для розвитку творчості.

Українська пісня лунає у всьому світі, про нас говорять і нас чують. Адже наша пісня — це вираження культурного відродження та творчої свободи. Вітчизняні хіти й досі підіймають бойовий дух, розкривають українську душу та додають людям віри в перемогу.

А нові голоси і мелодії на українській музичній сцені ламають застарілі стереотипи, створюючи свіже звучання.

TabloID знайомить вас із виконавцями, які стали відомими саме після 24 лютого 2022 року.

SHUMEI

21-річний співак і музикант Олег Шумей родом з Івано-Франківщини став відомим завдяки виконанню кавера на пісню "Біля Тополі" гурту "Enej". Станом на сьогодні, кліп артиста на пісню "Біля тополі" вже зібрав 22 мільйони переглядів у YouTube.

21 жовтня 2022 року у музиканта з'явилася колаборація з Артемом Пивоваровим. Композиція "Ой На Горі" за перший день зібрала понад 1 мільйон переглядів, а за рік — 10 мільйонів переглядів.

Одним із найрейтинговіших релізів виконавця також стала колаборація зі Златою Огнєвіч — пісня "Буревіями", що за сім місяців набрала 20 мільйонів переглядів у Youtube.

Серед крайніх робіт виконавця — український переклад пісні Тіни Кароль "Вище хмар" та "Волосся".

Продюсером молодої зірки є український режисер, актор та сценарист Джеральд Естрада.

Щодо особистого життя Олега Шумея, то нічого достеменно невідомо, окрім того, що він поки неодружений.

GOLUBENKO

17-річний молодий український артист Давид Голубенко з Вінниці активно набирає обертів у шоубізнесі. Його пісні потрапляють у чарти та отримують чималу кількість прослуховувань на музичних платформах.

Серед найпопулярніших релізів хлопця: "Знову", "Дотики", "Просто", "Холодна весна", "Якби ти була піснею", "Не шукай", "Мила", "Мовчати". Найперший хіт "Знову" ще зовсім юного артиста, де він зізнається дівчині у своїх почуттях? зібрав 1,3 млн переглядів.

Серед відомих колаборацій виконавця можна виділити спільну працю з іншим новим співаком - Ярославом Карпуком (Yaktak). У зіркових юнаків є 3 релізи, що набрали понад 1 мільйон переглядів на Youtube.

Сам же співак постійно працює над новими треками і мріє записати хіт з Надією Дорофєєвою.

Продюсером Давида Голубенка є співзасновник мультижанрового лейбла ENKO Іван Клименко. Сам же Давид є артистом на дистрибуції у ENKO.

Щодо особистого життя, то молодий співак неодружений та не має дівчини.

OTOY

25-річний український хіп-хоп та реп-виконавець В'ячеслав Дрофа родом зі Львова. Про хлопця вперше стало відомо у 2020 році завдяки спільній роботі з alyona alyona, Kalush та іншими в сайфері Стержень.

Пізніше в OTOY була колаборація з Аліною Паш і Den Da Funk'ом у треку під назвою Corruption.

Свою найбільшу популярність український репер отримав 11 травня 2023 року, коли разом з Марією Яремчук та Златою Дзюнькою виступив у другому півфіналі Євробачення 2023 у британському Ліверпулі, де він зачитав вірш Тараса Шевченка "Садок вишневий коло хати".

З грудня 2020 по березень 2021 співпрацював з лейблом Bitanga Blood. Наразі OTOY є одним з артистів лейблу Ірини Горової pomitni.

OTOY неодружений і начебто вільний.

OSTY

"Магічний голос з Карпат", — саме так про себе пише у своїх соціальних мережах виконавець Остап Староста, який зачаровує унікальним тембром з перших нот.

Амбітний співак буквально за пару місяців свого творчого шляху досяг неабияких прослуховувань. Творчим злетом артиста можна вважати його дебютну пісню "Не брало". Сингл звучить дуже оригінально та фольклорно, тому і сподобався слухачам. Цей реліз зібрав 2 мільйони переглядів у YouTube.

Серед популярних колаборацій варто виділити пісню "Хто ти" зі співачкою Klavdia Petrivna.

Продюсером співака є Катерина Шевченко — директорка лейблу Nebo Music. Сам же Osty є артистом у Nebo Music.

Схоже, на особистому фронті у хлопця затишшя. Відомо також, що він неодружений.

PARFENIUK

21-річний український співак Ілля Парфенюк із міста Канів набув своєї музичної популярності завдяку синглу "Провела екскурсію". Трек став хітом у всіх соцмережах ще до його повного виходу.

Демоверсія настільки завірусилась у TikTok, що під звук артиста українці зняли понад 200 тисяч роликів. Після релізу трек очолив перші місця в Apple Music. Пізніше, наприкінці весни, Parfeniuk презентував кліп на оновлену версію хіта "Провела екскурсію 2.0".

Крайніми роботами молодого співака стали треки: "Поряд", "Повільно", "Мала".

Продюсером Іллі є Олександр Шкуропат, засновник лейблу ShowTime music.

Відомо, що Парфенюк зустрічається із тіктокеркою Сімбочкою. Карина (справжнє ім‘я дівчини) є екскоханою фокусника та ілюзіоніста Дмитра Євтушенка.

YAKTAK

18-річний волинянин YAKTAK, справжнє ім‘я якого Ярослав Карпук, став одним із найпопулярніших молодих співаків України за доволі короткий час. Хлопець постійно їздить в концертні тури містами України та має шалену популярність серед молоді.

YAKTAK швидко увірвався в тренди YouTube, а його пісні посідають 1 місце у чартах Apple Music.

Ярослав випустив 5 дуетних композицій: з Jerry Heil, MamaRika, SOBOL, Golubenko, KOLA та Dovi.

Найпопулярніший трек-колаборація співака "Погляд" разом із виконавцем SOBOL наразі має 34 млн переглядів.

Продюсером Ярослава є репер Олег Псюк, фронтмен гурту Kalush Orchestra. Сам же YAKTAK є артистом на дистрибуції у лейблу ENKO.

Карпук зустрічається з Алісою Кліщук і часто публікує ніжні знімки з нею у соцмережах. Дівчина активно веде свій TikTok та Instagram. Як відомо, Аліса навчається на 4 курсі в Київському університеті імені Бориса Грінченка на факультеті журналістики.

CHEEV

29-річний білоруський та український співак Cheev, справжнє ім’я якого Владислав Чижиков, став популярним завдяки своїм каверам на пісні різних артистів.

У програмі "Belsat Music Live" хлопець заспівав дуетом з Юлією Саніною пісню гурту Hardkiss "Stones" та вразив своїм талантом слухачів.

А вже у 2022 році виконавець випустив пісню "Гарно так", зібравши 18 мільйонів переглядів. Владислав потрапив у тренди YouTube та довгий час посідав першу сходинку чарту в Apple Music Ukraine.

Майже кожна пісня виконавця збирає мільйонні перегляди та прослуховування.

"У мене немає продюсерів, я залишився незалежним артистом. Просто збільшилася команда, яка мені допомагає. Стало легше все робити", — розповів артист в ефірі шоу Радіо Промінь.

Щодо любовних справ, то тут співак не багатослівний. Але відомо, що Владислав неодружений.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: