"Ми на "ви", і в ліжку теж": дружина Мухарського привітала його з 55-річчям, а він зізнався, наскільки її любить

Переглядів: 402

19 листопада 2023 20:22

Ми на ви, і в ліжку теж: дружина Мухарського привітала його з 55-річчям, а він зізнався, наскільки її любить фото

Шоумен та письменник Антін Мухарський відсвякував свій 55-ий день народження і з цієї нагоди опублікував розлогий (дуже-дуже розлогий) допис у своєму Facebook.

Привітала коханого в соцмережі й його чинна дружина Єлизавета Бєльська, розкривши пікантний факт: вони з чоловіком на "ви" навіть у ліжку.

"...Я просто платіновий блондін. Корінний киянин. За маминою лінією скоріше росіянин, за татовою - конкретний поляк, в підсумку - модерний українець, котрий самотужки, за волосся у носі витягнув себе з жопи світу - колишнього СРСР", - охарактеризував себе іменинник.

Своєю улюбленою інтелектуальною чеснотою Мухарський назвав самоіронію. А ще зізнався, що завдяки короткому досвіду перебування в Васильківській ТрО на початку повномасштабного вторгнення зрозумів, наскільки страшно на війні.

"Тому волонтерю. Чого тільки не зробиш, щоб в окоп не лізти. Разом з дружиною зібрали на потреби ЗСУ понад 7 мільйонів гривень. Воювати - сцю. Через те дуже морально потерпаю", - зізнався Мухарський.

"Але дружина заспокоює. Каже: "Кожен на своєму місці з максимальним КаКаДе (коефіцієнтом корисної дії) працює для Армії і буде нам Перемога". Я люблю дружину, навіть більше ніж лежати на дивані, підвищуюючи власний какаде. Знаю одне - п*здіти з диванів про різні фронти навчилися всі. Піти ж на єдиний - здатні справжні Герої. Честь їм і Слава! А ще всеохопна подяка та всебічна допомога від нас та Бога, в якого вірю", - зазначив Антін.

Привітань від своїх нащадків у цей день Мухарський, схоже, не отримав.

"Діти зі мною не спілкуються. Їх у мене п'ятеро! Для одних тато - фашист-бандерівець. Для інших - х*й знає шо...", - констатував він.

Антін має двох дочок від першого шлюбу, а ще доньку та двох синів від другого, зі Сніжаною Єгоровою. Кілька років тому шоумен завзято чубився з нею через аліменти та можливість бачитися з дітьми

"Дякую за життя Мамі, Тату (який вже 2 роки дивиться на нас з небес), за науку дітям, які послали мене на х*й перш, ніж я послав їх (кажу щиро - молодці - бо так мені менше мороки)", - написав Мухарський.

Свою аудиторію Антін закликав перестати вбивати себе "алкоголем, наркотиками, цигарками, злістю, заздрістю, чорноротістю" і щодня шанувати "тих, хто віддав найцінніше, аби українці в усьому світі могли возити через кордон контрабандне сало, п*здіти у фейсбуці про нарощення нігтів, корекцію губ та модні шмотки, куплені на вагу в німецьких секонд хендах".

У якості подарунку йому Мухарський запропонував бажаючим задонатити на ЗСУ від їхнього з Лізою імені.

Свою третю дружину Мухарський любить більше, ніж лежати на дивані

Бєльська була не така багатослівна, як її благовірний.

"Сьогодні моєму неймовірному коханому 55. Тішуся, що зараз він значно щасливіший, здоровіший, більш реалізований, привабливий та життєрадісний, ніж у 45, коли наші стосунки зароджувалися", - написала вона.

Антін та його дружина і муза багато гастролюють за кордоном

"Антіночку, я мрію дбати про вас і бути поряд із вами й наступні 55 років, бо ви мій Всесвіт, єдиний і неповторний. Нехай кожен ваш рік буде кращим і щасливішим за попередній.

PS Так, ми на "ви", і в ліжку теж", - додала 36-річна Єлизавета.




Схожі новини: