Атака на місто: над Запоріжжям збили половину ворожих безпілотників

Переглядів: 394

18 листопада 2023 10:52

Атака на місто: над Запоріжжям збили половину ворожих безпілотників фото

17 листопада,  з 20:10 по 21:42, ворог випустив по обласному центру 8 безпілотників – 4 вдалося знищити.

Як повідомляє начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, внаслідок атаки  зайнялась пожежа на об'єктах інфраструктури. Інформація про постраждалих не надходила.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв уточнив, що вибуховою хвилею у кількох житлових будинках ушкоджено вікна.

"Комунальники «Запоріжремсервісу» оперативно приступили до ліквідації наслідків і вже закрили частину вікон листами OSB.

Ніхто з людей не постраждав. Половину ворожих мопедів збили наші сили ППО. Дякуємо Збройним силам України за захист", - говориться у повідомленні.

Всього за минулу добу військовослужбовці рф завдали 155 ударів по 25 населених пунктах Запорізькій області. Зафіксовано 124 артобстрілів, 21 БПЛА-атаку, 9 РСЗВ-обстрілів та авіаційний удар.

"Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новодарівка, Мала Токмачка, Роботине, Новоадріївка, Полтавка, Гуляйпільське, Чарівне, Левадне, Білогір'я,  Новоданилівка, Щербаки, Лугівське, Верхня Терса, Кам'янське, П'ятихатки, Лук'янівське, Степове, Приморське, Плавні, Темирівка, Малі Щербаки.

Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті атак військовослужбовців рф", - інформує Юрій Малашко.




Схожі новини: