По-італійськи. Цибулевий суп з яйцем — зігріваючий осінній рецепт

Переглядів: 416

14 листопада 2023 16:00

По-італійськи. Цибулевий суп з яйцем — зігріваючий осінній рецепт фото

Сьогодні, до безлічі рецептів смачних супів додався ще один. Оригінальним приготуванням італійського супу Zuppa di cipolle e uova з невеликої кількості інгредієнтів на своїй сторінці у facebook поділився відомий шеф-кухар Едуард Насиров.

«Здоровенькі були, друзі! Сьогодні пропоную приготувати простий та смачний італійській суп всього з кількох інгредієнтів! Рецепт перевірений сезоном»!

Як приготувати італійський суп лише з кількох інгредієнтів:

Інгредієнти

Цибуля — 1 шт. — нарізати

Порей — 1 шт. — нарізати

Оливкова олія — 3 ст. л.

Зелена цибуля — нарізати

Томатна паста — 1 ст. л.

Томати пілаті — 1 банка або свіжі томати — 400 г — нарізати

Вода — 600 мл

Орегано та базилік — по ½ ч. л.

Цукор — дрібка

Яйця — 2 шт.

Сіль та перець — на свій смак

Підсмажений хліб

Пармезан для подачі

Приготування

Цибулю та порей тушкувати на олії до м’якості — 10 хвилин, додати решту інгредієнтів та готувати після закипання 10 хвилин. Влити у суп яйця та готувати ще 3 хвилини на повільному вогні під кришкою.

У кожну тарілку викласти шматочок підсмаженого хліба, влити суп, обережно викласти яйце поверх хліба, присипати зеленою цибулею, пармезаном та можна подавати до столу!

Смачного!

Джерело: NV




Схожі новини: