Оріхівські поліцейські евакуювали до лікарні жінку з Широкого

Переглядів: 464

8 листопада 2023 14:25

Оріхівські поліцейські евакуювали до лікарні жінку з Широкого фото

Селище Широке Преображенської об’єднаної територіальної громади Пологівського району розташоване поблизу лінії ведення активних бойових дій.

Не зважаючи на постійні обстріли та відсутність базових умов для проживання, більшість цивільних громадян не залишають своїх домівок. Поліцейські постійно проводять профілактичну роботу серед жителів громади. Так, під час чергового відпрацювання території населеного пункту працівники ВП №4 Пологівського районного відділу поліції виявили жінку, яка потребувала медичної допомоги.

Правоохоронці з’ясували, що у 54-річної громадянки на обох кінцівках були множинні інфіковані рани, які не загоювались через відсутність належних побутових умов проживання, догляду та лікування. Через відсутність можливості вчасно звернутися до лікаря, самопочуття жінки погіршилось. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Поліцейські вмовили місцеву жительку виїхати до безпечного місця та доставили її до медичного закладу, де вона зможе пройти необхідне лікування.

https://www.youtube.com/watch?v=sOpnwkalrJo




Схожі новини: