Тімберлейк може втратити карʼєру через Брітні Спірс

Переглядів: 476

6 листопада 2023 17:10

Тімберлейк може втратити карʼєру через Брітні Спірс  фото

Після виходу мемуарів Брітні Спірс, що довгі роки була під опікою батька та боролась з залежністю, на Тімберлейка, її колишнього коханого, полився хейт.

У мемуарах Брітні розповіла про жорстоке поводження коханого та як він буквально змусив дівчину зробити аборт вдома. За словами Брітні, Джастін їй постійно зраджував, а вона терпіла.

Після цих розповідей на Джастіна полився хейт. Його звинуватили у всіх смертних гріхах та фанати співачки просять бойкотувати будь-яка діяльність Джастіна. 

За деякими чутками, і в сімʼї Джастіна неспокійно. Начебто його дружина також розчарована у тому, як Тімберлейк повівся. Чи буде складатись карʼєра співака після цього, невідомо. Однак він поки ніяк не коментує скандал, що розгорівся навколо його персони.

Стосунки Тімберлейка і Спірс - що відомо

У 1997-2002 роках Джастін зустрічався з Брітні, після розставання випустив пісню і кліп "Cry Me а River". Пісня згодом стала світовим хітом.

Через багато років Спірс зізналася, що в їхніх стосунках все було не так солодко, як думали багато шанувальників. Артистка розповіла, що одного разу завагітніла від Тімберлейка, але він виявився не готовий до батьківства.

Тому вона вдома прийняла таблетки, що провокують викидень. У той момент їй стало дуже зле, а Тімберлейк, щоб розрядити обстановку, підійшов до неї і почав грати на гітарі.

Вона додала, що Тімберлейк їй зраджував, проте вона не йшла від нього, тому що була дуже закохана.

Джерело: Inkorr




Схожі новини: