У Запорізькій області заборонили продаж та використання феєрверків. Є один виняток

Переглядів: 409

3 листопада 2023 12:15

У Запорізькій області заборонили продаж та використання феєрверків. Є один виняток фото

Рада оборони області схвалила певні заборони, які діятимуть до скасування режиму воєнного стану.

Невпинно наближається Новий рік. Хоча він знову буде для переважної більшості українців не святом, все ж напевне знайдуться особи, які захочуть запускати фейерверки та кидати петарди. Не зважаючи на те, що запоріжці, які майже два роки живуть під ракетними ударами, здригають від будь-якого голосного звуку.

Щою зменшити кількість таких любителів святкування було прийнято рішення про заборону у Запорізькій області продажу та використання феєрверків. Про це повідомляєься на сайті Запорізької міської ради.

З метою забезпечення запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Запорізькій області Рада оборони Запорізької області вирішила:

  • начальникам районних військових адміністрацій, начальникам військових адміністрацій населених пунктів, сільським, селищним, міським головам з метою недопущення травмування дітей та враховуючи оперативну обстановку, пов’язану зі збройною агресією рф проти України, вжити заходів щодо недопущення продажу та використання петард, феєрверків та інших піротехнічних виробів, окрім феєрверків класу F1, на території Запорізької області.

Відповідна роз’яснювальна робота проведена з представниками торговельних мереж та місцевого бізнесу.




Схожі новини: