Екс-кохана Меттью Перрі шокувала зізнанням про життя з ним

Переглядів: 493

1 листопада 2023 14:00

Екс-кохана Меттью Перрі шокувала зізнанням про життя з ним  фото

Моллі Гурвіц відреагувала на смерть свого колишнього бойфренда.

Ексобраниця американського актора, зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі Моллі Гурвіц відреагувала на смерть колишнього коханого.

Моллі заговорила після того, як колега Перрі за скетчкомом Ліза Кудроу запропонувала забрати до себе домашнього улюбленця актора Альфреда. Втім, з'ясувалося, що у Альфреда є хазяйка, колишня Пері - Моллі Гурвіц. Собака з'явився в артиста, коли він перебував у стосунках з дівчиною. І забрав домашнього улюбленця, коли вони розійшлися. Тож, після смерті Перрі, Гурвіц сказала, що Альфред залишиться з нею.

А в спогадах про Меттью Перрі вона зазначила, що дуже любила його, глибше ніж могла собі уявити, сказала, що Меттью був складним, що він завдавав болю, якого вона ніколи не відчувала, але тим, не менш, вона вдячна йому за те, чому навчилася в їхніх стосунках:

"Хоча я любила його глибше, ніж могла собі уявити, він був складним і завдавав такого болю, якого я ніколи не відчувала. Ніхто в моєму дорослому житті не справив на мене більшого впливу, ніж Меттью Ленгфорд Перрі. Я дуже вдячна за це, за все, чого я навчилася завдяки нашим стосункам. Метті, я відчуваю полегшення, що ти в спокої", - зазначила колишня актора.

Нагадаємо, Меттью Перрі помер 28 жовтня, його тіло знайшли у власному маєтку у Лос-Анджелесі у джакузі.

Джерело: ТСН




Схожі новини: