Зірки серіалу "Друзі" зробили спільну заяву в пам'ять про Метью Перрі

Переглядів: 465

31 жовтня 2023 14:35

Зірки серіалу Друзі зробили спільну заяву в память про Метью Перрі фото

Через два дні після раптової смерті актора Метью Перрі, відомого за роллю Чендлера Бінга у "Друзях", решта п'ятеро акторів із серіалу зробили спільну заяву.

Заяву опублікували в американському виданні про знаменитостей People.

Актори Дженніфер Еністон, Ліза Кудров, Кортні Кокс, Метт Ле Бланк і Девід Швіммер написали в пам'ять про друга та колегу:

"Ми всі надзвичайно спустошені через втрату Метью. Ми були чимось більшим, аніж просто акторами. Ми сім'я. Дуже багато є що сказати, але наразі, у цей момент, ми оплакуватимемо цю непомірну втрату. З часом, щойно ми зможемо, ми скажемо більше. Зараз ми думками та любов'ю з родиною Метью, його друзями та всіма, хто любили його в усьому світі".

Співавтори серіалу "Друзі" Марта Кауфман і Девід Крейн та виконавчий продюсер Кевін Брайт також опублікували спільну заяву 29 жовтня — коли стало відомо про смерть Метью Перрі:

"Ми шоковані й глибоко, глибоко засмучені смертю нашого любого друга Метью. Це все ще здається неможливим. Ми щасливі, що він є частиною нашого життя. Він був блискучим талантом. (...) Ми завжди цінуватимемо радість, світло, осяйний розум, який він ніс щомиті — не лише у своїй роботі, але й у житті. Він завжди був найсмішнішою людиною в кімнаті. До того ж він був наймилішим, з відданим і безкорисливим серцем".

Меттью Перрі був найбільш відомий своєю роллю одного з основних героїв серіалу "Друзі", ситкому від NBC 90-х років.

Від 1997 року актор боровся із залежністю від знеболювальних після аварії на гідроциклі. Пізніше він заявив, що не пам'ятає трьох років свого часу в "Друзях" і що витратив понад 9 мільйонів доларів на боротьбу із залежністю.

У 2022 році вийшла книга Меттью Перрі "Друзі, коханки та одна велика жахлива річ" (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), де актор розповів про свої проблеми з алкоголем та залежність від знеболювальних препаратів.

Він помер 29 жовтня у віці 54 роки. Як повідомляє телеканал NBC News, його тіло знайшли у суботу в його будинку в районі Лос-Анджелеса.

Джерело: Суспільне




Схожі новини: