Подробиці смертельної ДТП у Запоріжжі — водія Chevrolet Aveo затримали

Переглядів: 399

30 жовтня 2023 14:50

Подробиці смертельної ДТП у Запоріжжі — водія Chevrolet Aveo затримали  фото

При розвороті ліворуч водій Chevrolet Aveo не надав переваги в русі автомобілю Toyota Camry, який рухався у зустрічному напрямку, та допустив зіткнення транспортних засобів. 

Аварія сталася вчора ввечорі. Нагадаємо - загинули двоє людей, ще двоє були травмовані. 

Попередньо встановлено, що близько 22:50 36-річний водій автомобіля «Chevrolet Aveo» здійснював рух по Набережній магістралі в напрямку вулиці Українська. При виконанні маневру розвороту ліворуч не надав переваги в русі авто «Toyota Camry», яке рухалось у зустрічному напрямку, та допустив зіткнення транспортних засобів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Внаслідок аварії 21-річний водій та 34-річний пасажир Toyota Camry загинули на місці події, а двоє його пасажирів - 19-річна дівчина та 31-річний чоловік з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізовані.

У ході слідчих дій транспортні засоби вилучені.

За результатами медичного огляду, водій автомобіля «Chevrolet Aveo» тверезий. Наразі його затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 




Схожі новини: