"Світу бракуватиме тебе": колеги та друзі вшановують пам'ять Меттью Перрі

Переглядів: 470

29 жовтня 2023 18:45

Світу бракуватиме тебе: колеги та друзі вшановують память Меттью Перрі  фото

28 жовтня з життя пішов актор культового серіалу "Друзі", виконавець ролі Чендлера, Меттью Перрі. Його тіло у джакузі знайшов помічник.

У ЗМІ зазначають, що Перрі мав проблеми з серцем й припускають, що причиною смерті зірки став серцевий напад. 

Новина про те, що Меттью помер, сколихнула весь світ та шокувала його колег та друзів. Вони вшановують пам'ять актора.

"Метті завжди був найвеселішим і найдобрішим. Він був добрим. Метті, пам'ятаєш, як ми грали в бінго в тій церкві в долині? Ти змусив мене сміятися аж до болю. До сліз. Я плакала від сміху. Мої співчуття всім, хто його любив", - написала акторка Алісса Мілано. Вони разом грали в серіалі "Всі жінки - відьми" та у фільмі "Танцюй до світанку".

Ще одна колега по серіалу "Всі жінки - відьми" та "Беверлі Хіллз 90210", акторка Шеннен Догерті написала, що їхня дружба тривала все життя.

"Ми були бандою давно. Ми просто завжди веселилася та підтримували один одного. У нас з Меттом було побачення, і це було на День святого Валентина. Він хотів забронювати столик в ресторані в Малібу, але не зміг, тому мій тато забронював для нього. Він говорив про ірландську переконливість мого тата більшу частину ночі. Наша дружба тривала довго. Справді, ціле життя. Я знаю, що багатьом боляче, особливо нашій маленькій банді. Багатьом його буде не вистачати. Я могла б бути більш поетичною, але переживаю шок і смуток", - написала Догерті.

"Смерть Меттью Перрі шокує і засмучує. Я ніколи не забуду ігри в шкільному дворі, в які ми грали, і я знаю, що люди в усьому світі ніколи не забудуть радість, яку він приніс їм. Дякую за сміх, Меттью. Тебе любили і будуть сумувати за тобою", - написав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, який є однокласником актора.
 

"Моє серце розбите через передчасну смерть мого "сина" Меттью Перрі. Втрата такого блискучого актора — це шок. Я висловлюю співчуття всім його близьким, особливо батькові", - написала екранна мати Перрі з "Друзів" Морган Фейрчайлд.

"Яка втрата. Світ сумуватиме за тобою, Меттью Перрі. Радість, яку ти приніс багатьом за своє занадто коротке життя, буде жити. Я відчуваю себе такою благословенною кожним творчим моментом, який ми розділили", - написала Меггі Вілер, яка зіграла дівчину Чендлера у "Друзях".

"Він був милий зі мною в "Друзях". І потім, коли я його бачила, після зйомок. Будь ласка, прочитайте його книгу. Це була його спадщина — допомагати. Але він не буде спочивати з миром. Він зайнятий тим, щоб смішити всіх там", - написала акторка Пейджет Брюстер, яка грала подружку Чендлера, на ім'я Кейт.

Шокує також той факт, що за кілька днів до смерті, Метью запостив собі в Instagram фото, де він у джакузі, в якому його знайшли мертвим. У мережі кажуть, що фото було віщим.

Нагадаємо, Меттью Перрі колись поборов залежності від алкоголю та наркотиків. Проте через наслідки їх вживання він вже був на волосині від смерті.

У 2022-му Перрі презентував мемуари, у яких детально розповів про боротьбу за тверезе життя. Він також зізнавав, що все ще не міг дивитися "Друзів", адже йому було боляче спостерігати за собою "в період залежності".




Схожі новини: