Підтримують бійців і переселенців: як працюють волонтери Запорізької обласної філармонії

Переглядів: 399

27 жовтня 2023 10:02

Підтримують бійців і переселенців: як працюють волонтери Запорізької обласної філармонії фото

Збирати гуманітарну допомогу, передавати її бійцям на передову та у медичні заклади, донатити на армію, виступати з концертами для захисників – так колектив Запорізької обласної філармонії допомагає наближати Перемогу.

Про діяльність волонтерів розповідається на фейсбук-сторінці Запорізької обласної філармонії.

"Ми українці – народ незламного духу, сильної волі та з серцями, наповненими любов’ю до своєї Батьківщини. Це доводять наші захисники на полі бою і це засвідчують своїми вчинками прості українці в тилу, намагаючись всіляко підтримати тих, хто боронить країну. Згуртовуючись, кожен робить свій внесок у наближення Перемоги.

Від самого початку війни, традиційно, двічі на тиждень, колектив філармонії і центр відродження та розвитку «Фенікс», який очолює працівник філармонії – завідувач складом Володимир Єременко, передають волонтерську допомогу всім, хто наразі особливо потребує уваги і турботи з боку небайдужих, активно опікуються переселенцями, які знайшли прихисток у Запоріжжі, допомагають воїнам ЗСУ та бійцям, які знаходяться на лікуванні.

Нещодавно на нульову позицію Токмацького та Авдіївського напрямків волонтери зібрали та передали медикаменти, смаколики, предмети гігієни, білизну. Допомогли військовим, які потребували пального та акумуляторів для автомобілів,, а бійцям окремої механізованої бригади передали посилки з необхідними речами.

Регулярно українським бійцям волонтери доставляють смачні домашні страви і випічку, приготовлені вмілими токмацькими господинями, продукти харчування від усіх небайдужих благодійників, а разом з тим, і тепло сердець та вдячність нашим воїнам за мужність, стійкість і патріотизм.

«Ми щиросердно підтримуємо воїнів, які мужньо боронять нас від загарбника, адже так важливо не забувати завдяки кому ми маємо можливість далі жити. Наші воїни потребують нашої любові і заслуговують на нашу теплоту та підтримку», – говорить Володимир Єременко.

«Сподіваємося, що наша філармонійна підтримка, хоч і невеличка, зігріє воїнів душевним теплом, оберігатиме від ворожих куль, надасть сил та допоможе здобути Перемогу і мир для нашої України якомога скоріше. Тож, ми не припиняємося і працюємо далі», – ділиться думками керівник філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева.

Щира вдячність нашим друзям, багатьом людям з чуйними серцями, які разом об’єдналися навколо цієї благородної місії! Щохвилини разом наближаємо Перемогу та віримо, що вона буде незабаром!", - зазначають працівники Запорізької обласної філармонії.




Схожі новини: