Вдарила ножем в обличчя: у маршрутному таксі Дніпро-Запоріжжя пролилася кров

Переглядів: 338

27 жовтня 2023 09:00

Вдарила ножем в обличчя: у маршрутному таксі  Дніпро-Запоріжжя пролилася кров фото

Запорізькі поліцейські затримали жінку, яка у маршрутному таксі спричинила тілесні ушкодження неповнолітньому.

Як інформує відділ комунікацій поліції Запорізької області, в автобусі міжміського сполучення 24-річна жінка вдарила ножем в обличчя 15-річного хлопця, спричинивши колото-різане поранення надбровної дуги. Потерпілому надана медична допомога. Нападницю затримали правоохоронці.

Повідомлення про ножове поранення, спричинене неповнолітньому, надійшло до Запорізького райуправління поліції 26 жовтня.  На місце події прибули слідчо-оперативна група поліції та медики.

"Попередньо встановлено, що у маршрутному таксі сполученням «Дніпро-Запоріжжя» жінка-пасажирка дістала ніж та вдарила ним незнайомого хлопця-пасажира в обличчя. Свідки події зателефонували до поліції та викликали швидку. Медики надали потерпілому допомогу. Знаряддя злочину вилучене.

Поліцейські затримали 24-річну жінку у порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронці встановлюють мотиви злочину.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань як замах на спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Буде призначено проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну кваліфікацію. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури", - інформує відділ комунікацій..




Схожі новини: