У Бердянську окупанти оточили один з мікрорайонів міста

Переглядів: 517

26 жовтня 2023 18:00

У Бердянську окупанти оточили один з мікрорайонів міста фото

Купа військової техніки, озброєних росіян проводять обшуки в приватних домоволодіннях мешканців мікрорайону РТС

За свідченнями бердянців, окупанти залучили дрони. Заходять до кожного будинку і питають інформацію про підозрюваного у «зґвалтуванні та вбивстві родини». Про це повідомляється у телеграм-каналі "Бердянськ Сьогодні".

Посилені заходи військових і історію про «зґвалтування і вбивство» місцеві пов’язують з підривом співробітників фсб, яке днями відбулось в мікрорайоні Колонія. На думку бердянців окупанти вигадали історію про вбивцю і ґвалтівника, щоб залякати місцевих та змусити їх видати інформацію про підозрюваного та пояснити посилені розшукові заходи.  

Перекрито вулиці Серафимовича, Дем’яна Бідного, Лесі Українки, Фестивальної. У кожної групи військових фотографії підозрюваних. 

Нагадаємо, 23 жовтня шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської фсб. Серед ліквідованих у Бердянську окупантів ― російський воєнний злочинець, який вчиняв звірячі катування місцевих громадян України. 

Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00. 

 




Схожі новини: