З’явився трейлер фільму "Залиш світ позаду", який спродюсували Мішель та Барак Обами

Переглядів: 446

25 жовтня 2023 14:00

З’явився трейлер фільму Залиш світ позаду, який спродюсували Мішель та Барак Обами фото

Netflix опублікував трейлер нового трилера "Залиш" світ позаду", виконавчими продюсерами якого стали Барак і Мішель Обами.

Стрічка розповідає про сім'ю, яка проводить вихідні у розкішному будинку на Лонг-Айленді, але їх ідилія переривається початком апокаліпсиса.

У фільмі знялися Джулія Робертс та Ітан Гоук у ролі подружжя, яке замовляє відпочинок на вихідні зі своїми дітьми. Серед ночі господар дому, якого грає Махершала Алі, з’являється, щоб знайти прихисток зі своєю дочкою, яку грає Міха’ла Геррольд. Незрозуміло, що саме відбувається зі світом, але фільм більше стурбований тим, що відбувається всередині дому: чи будуть дві сім’ї працювати разом, щоб вижити, чи замість цього постануть одна проти одної?

Тут Кевін Бейкон також грає роль одержимого теоріями змови будівельника.

"Залиш світ позаду" — це перший художній фільм, знятий компанією Обами Higher Ground Productions, яка раніше зосереджувалася на дитячих програмах, документальних фільмах та історичних драмах. Режисером та сценаристом став Сем Есмаїл, творець серіалу "Mr. Робот". Нова стрічка знята за однойменним романом Румаана Алама 2020 року.

"Залиш світ позаду" вийде у кінотеатрах 22 листопада, а прем'єра на стримінговому сервісі Netflix запланована на 8 грудня.

https://www.youtube.com/embed/tvWUroNu61E?si=R4lrOX6Fp6VPISTN

Джерело: Мета




Схожі новини: