Уродженець Мелітополя подарував російським льотчикам торт з отрутою

Переглядів: 458

23 жовтня 2023 14:40

Уродженець Мелітополя подарував російським льотчикам торт з отрутою фото

Російські окупанти заявили, що випускників Армавірського військового авіаційного училища нібито намагалися отруїти

Російські окупанти заявили, що випускників Армавірського військового авіаційного училища нібито намагалися отруїти, повідомляє паблік Fighterbomber, який веде російський винищувач-бомбардувальник у відставці – Ілля Туманов. Також про «диверсію» заявив представник окупаційної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов. На жаль пілоти не встигли скуштувати кондитерський виріб.

Інцидент стався у Краснодарському краї 21 жовтня – «свято» на честь річниці випуску відвідали 77 гостей. «Вдячні шанувальники роботи й служби випускників (а випускники випустилися 20 років тому, це в основному діючі льотчики на серйозних посадах і званнях) не змогли пройти повз цієї події й прислали на ювілейний випуск величезний 20-кілограмовий торт і кілька ящиків віскаря», – вказується у Telegram-каналі Fighterbomber.

«Випускники» вже порізали торт, проте не стали їсти, оскільки не з'ясували, хто міг його надіслати. Пізніше окупанти затримали кур'єра. Повідомляється, що він родом з окупованого Мелітополя, після доставки торта й алкоголю чоловік нібито купив квиток на літак, проте його зловили, тож кур'єр розповів про сильнодійну отруту в кондитерському виробі та спиртному.

Крім того, Ілля Туманов наголосив, що до інциденту причетна українська розвідка. Наразі оперативники країни-агресорки шукають кондитерів та інших причетних до нібито диверсії.

Джерело: Главком




Схожі новини: