“Бідні священники”: ексзаступниця голови Запорізької ОВА епатувала мережу сексі-луком у церкві

Переглядів: 320

17 жовтня 2023 13:45

“Бідні священники”: ексзаступниця голови Запорізької ОВА епатувала мережу сексі-луком у церкві фото

Колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова 15-го жовтня відзначила своє 32-річчя, і з цієї нагоди поділилася роздумами в Instagram.

Щоправда, від серйозного меседжа, який хотіла донести своїм підписникам Злата, дещо відволік її лук на фото, яким вона проілюструвала допис.

"Як можна так у храм піти? Бідні священники... Священники сьогодні замислилися над правильністю вибору своєї професії... Головне, що хустиночку не забули", - пишуть коментатори.

"Рік був шаленої перетрансформації, роботи над собою та прийняття", - написала Злата, подякувавши Всесвіту.

Дехто з підписників підтримав Некрасову, мовляв, у спеку дівчата інколи ходять до храмів і в відвертішому вбранні. До того ж, людина повинна мати право зайти до храму, коли відчула бажання поспілкуватися з Богом, у чому би вона в цей момент не була вбрана.

У наступному своєму дописі Злата подякувала за теплі слова та окремо звернулася до хейтерів.

"Мені абсолютно начхати на вашу думку, я проживаю своє життя, як хочу так і ходжу, що хочу, то й кажу... Хоч голою ходитиму - це моє життя! Моє. Улюблене та неповторне! І в ньому Вас немає! Ви лише спостерігаєте за мною через екрани своїх телефонів, щоразу намагаючись мене вщипнути і зробити боляче, але Ви не мені робите боляче, а собі… Адже Ви проживаєте не своє життя", - наголосила ексчиновниця.

"Коли людина проживає своє життя, їй абсолютно однаково на інших, вона не спостерігає за тим, хто і в чому ходить, хто і що говорить. А я щаслива, щаслива, що я у себе є, неповторна, сильна і кохана", - додала вона.

Нагадаємо, прізвище Некрасової, яка обіймала посаду до травня 2023-го року, фігурувало в резонансному розслідуванні ймовірного розкрадання гуманітарної допомоги в Запорізькій області.

У січні чиновниця, нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, потрапила в скандал через інше фото, яке запостила в соцмережі. Вітаючи "незламних і непереможних українців" із Новим роком, Некрасова показалася на тлі інтер'єру готелю в Таїланді, повідомляє "Запорізький центр розслідувань".

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: