Чия б корова мукала…

Переглядів: 469

15 жовтня 2023 15:07

Чия б корова мукала… фото

Мобілізація по-ізраїльські, по-українські і по-російські

Пропагандони з «Запорізького вісника» написали: «Студент – не студент, академ – не академ: незалежна починає «могилізацію» студентів, які оформили академічну відпустку

Українські мінобрнауки надіслали всім керівникам вишів лист із роз'ясненнями, що на таких студентів не поширюється ст. 23 закону про мобілізацію, оскільки в період академвідпустки вони фактично не навчаються.

Чоловіків для поповнення лав ЗСУ вже давно відловлюють просто на вулицях. У деяких містах повістки вже надходять і жінкам. Але цього виявилося замало, тепер взялися до студентів».

Що ж, спробую проаналізувати нюанси мобілізації у трьох не чужих мене країнах – в Ізраїлі, в Україні та в ерефії.

В Ізраїлі за дві доби 300 тис запасників стали до лав ЦАХАЛ (армії оборони Ізраїлі». Прочищу бажаючих було більше. Наприклад, мій старший зять (він з Дніпра) нещодавно був звільнений від призову за віком – так він зараз відстоює своє право захищати Батьківщину.

В Україні з призовом складніше. В державі рік і вісім місяців війна, чоловіків не дістає, ентузіазм лютого-березня 2022-го позаду. Але критичного дефіциту військових немає – адже люди йдуть захищати Батьківщину.

Раша – все навпаки. На війну йдуть дебіли, зекі і прочий непотріб. А розумні люди біжать від війни будь-куди. І вірно роблять.

Висновок: Ізраїль переможе палестинських терористів досить швидко. Україні буде дуже важко, ми навіть не знаємо коли переможемо. Але переможемо безумовно, бо захіщаємо Батьківщину.

Палестинським терористам недовго залишилось: ХАМАС та Ісламський Джихад будуть знищені




Схожі новини: