“Я не забираю, я повертаю своє”: Кондратюк у відповідь на заяву Козловського звинуватив його у брехні

Переглядів: 474

14 жовтня 2023 11:04

“Я не забираю, я повертаю своє”: Кондратюк у відповідь на заяву Козловського звинуватив його у брехні  фото

Продюсер Ігор Кондратюк відповів на заяву свого колишнього підопічного, співака Віталія Козловського про те, що нібито забирає більшу частину його військової зарплатні в якості погашення боргу.

У своєму Facebook Кондратюк запевнив, що повертає своє, і це зовсім не "левова частка" зарплати Козловського. Більше того, продюсер заявив, що співак бреше, і назвав його рецидивістом-обманщиком.

"Тут один заслужений співак, орденоносець, на ім’я Віталій Козловський (далі – ВК) розносить "новину" про те, що я під час війни забираю "левову частку" його, військовослужбовця, зарплатні. Він, як завжди – обманює. Хоча про такого завзятого рецидивіста-обманщика доцільніше вжити слово "бреше", - почав продюсер.

"Отже, з моменту постановки ВК на облік в одну з частин Нацгвардії на мою користь згідно виконавчого впровадження стягується 1/5 частина його зарплатні. Стягування робиться згідно закону. Їх же потрібно виконувати, чи не так? У серпні я отримав 4608,26 гривень, у вересні – 4586,70 гривень. Повторюю, це – 20% від нинішньої зарплати ВК", - наголосив Кондратюк.

"Якщо з ВК стягуються ще кошти, і він майже нічого не отримує на руки, про що пишуть/волають він і його друзі/прихильники, то це банально означає, гроші з його зарплатні стягуються ще на чиюсь користь! Мо’ ВК ще комусь винен, чи виплачує кредит, і навіть не знає цього? )))).

Так що шановні побратими ВК, я не забираю ні всю його зарплату, ні навіть значну частину. До того ж, я не маю права заборонити виконавчі службі виконувати свою роботу. Читайте закони! А вони кажуть: я не забираю, я повертаю своє", - підкреслив Ігор Кондратюк, який подав позов на Віталіка ще восени 2012-го.

"Прочитавши інтерв’ю від 10 травня 2023 року, ви зрозумієте, що при вартості концерту у 100 тисяч гривень, ВК мав би перевести мені 20 тисяч гривень (20%) лише за один концерт! Порушувати закон не можна нікому. Навіть – орденоносному ВК. Уявіть!", - заявив Кондратюк.

Нагадаємо, напередодні Козловський написав пост, у якому заявив, що майже не отримує свою зарплатню як військовий, бо її майже всю забирають за борги Кондратюку. Також співак запевнив, що вже віддав продюсеру мільйон гривень, але винен ще два.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: