iPhone 16 Pro може отримати швидший модем 5G і покращений зум

Переглядів: 467

13 жовтня 2023 18:02

iPhone 16 Pro може отримати швидший модем 5G і покращений зум  фото

Аналітик Джефф Пу з Haitong International Securities поділився деякими подробицями про очікувану модель iPhone 16 Pro. Про це повідомляє 9to5Mac.

За його словами, пристрій буде оснащений швидшим модемом 5G, Wi-Fi 7 та новим надширококутним об'єктивом на задній панелі. Він вказує, що нові iPhone будуть більшими, ніж попередні моделі, і з екранами на 0,2 дюйма більшими. Існує ймовірність, що iPhone 16 Pro отримає об'єктив з тетрапризмою для 5-кратного оптичного зуму, який зараз є у моделі iPhone 15 Pro Max. Водночас обидві моделі Pro матимуть 12-мегапіксельний tetraprism-об'єктив для кращого зуму.

Apple також планує оновити надширококутний об'єктив, який не змінювався з iPhone 13 Pro. Новий об'єктив на iPhone 16 Pro отримає 48-мегапіксельний сенсор. У нових iPhone буде встановлено чип A18 Pro. Очікується, що моделі Pro будуть поставлятися з модемом Snapdragon X75, який досягає швидкості завантаження 5G до 7,5 Гбіт/с завдяки стандарту "5G Advanced".

Про звичайний iPhone 16 також є деякі прогнози. Apple, ймовірно, збереже дві задні лінзи на камері без оптичного зуму, а надширококутний об'єктив матиме 12-мегапіксельний сенсор без автофокусу та макрозйомки. У цій моделі буде використаний менш потужний чип A17 з 8 ГБ оперативної пам'яті та підтримкою Wi-Fi 6e, але без оновленого модема 5G.

Джерело: liga.net




Схожі новини: