Померла 104-річна американка, яка стрибнула з парашутом і претендує на світовий рекорд

Переглядів: 370

13 жовтня 2023 16:10

Померла 104-річна американка, яка стрибнула з парашутом і претендує на світовий рекорд фото

Померла 104-річна американка Дороті Гоффнер, яка напередодні стрибнула з парашутом і може стати світовою рекордсменкою.

Про це повідомив близький друг Гоффнер, медбрат Джо Конант, пише Associated Press. Відомо, що вона була знайдена мертвою в понеділок вранці, 9 жовтня, в житловому комплексі для людей похилого віку Брукдейл-Лейк-В'ю. Гоффнер померла уві сні в неділю ввечері, 8 жовтня.

Конант розповів, що познайомився з Гоффнер, яку він називав бабусею на її прохання, кілька років тому, коли працював доглядальником в будинку для літніх людей. Він сказав, що вона мала дивовижну енергію і зберігала гострий розум.

«Вона була невтомна. Вона просто продовжувала йти. Вона не була з тих, хто подрімає вдень або не з’явиться на якомусь заході, вечері або чомусь ще. Вона завжди була поруч, повністю була присутня. Вона завжди продовжувала йти», — поділився він.

За тиждень до своєї смерті Гоффнер стрибнула з парашутом в американському штаті Іллінойс. Разом з інструктором вона стрибнула з висоти 4100 метрів. Після приземлення жінка зазначила, що «вік — це всього лише цифра» і додала, що також мріє політати на повітряній кулі.

Представники Книги рекордів Гіннеса все ще підтверджують її рекорд — вона може стати найстаршою людиною, яка коли-небудь стрибала з парашутом.

Джерело: NV




Схожі новини: