Мав дозвіл на продаж хлібу, а приймав вторсировину: у Запоріжжі демонтували незаконний МАФ

Переглядів: 351

12 жовтня 2023 20:21

Мав дозвіл на продаж хлібу, а приймав вторсировину: у Запоріжжі демонтували незаконний МАФ  фото

За допомогою спецтехніки демонтували незаконний МАФ у Вознесенівському районі Запоріжжя.

За інформацією Запорізької міськради, МАФ розташовувався у дворі багатоповерхівок. Його робота останнім часом заважала мешканцям та навіть створювала їм проблеми. Адже у кіоску приймали вторсировину та металобрухт, а розраховувались з клієнтами не грошами, а сурогатом.

Мешканці будинків скаржилися, що через це у дворі постій було багато безхатченків. Вони поспилювали всі металеві предмети, які були, і приносили пляшки.

Зі скаргами мешканці звертались до поліції та представників міської влади.

Виявилось, що господар МАФу мав дозвіл на реалізацію хлібобулочних виробів та товарів народного господарства. На прийом вторсировини дозволу не було.

- Через нецільове використання МАФу господарю споруди було анульовано паспорт прив'язки. Далі ми попередили власника, що він зобов'язаний звільнити місце від МАФу у семиденний строк. Він цю вимогу не виконав, тому сьогодні ми силами підрядної організації демонтуємо цю незаконну споруду, - проінформував директор департаменту муніципального управління Запорізької міської ради Віталій Лисенко.

Всього протягом поточного року по місту було демонтовано 40 незаконних об'єктів. Ще 15 планують демонтувати до кінця року.




Схожі новини: