Війна забирає цвіт нації: на Запоріжжі загинув мешканець окупованої громади

Переглядів: 421

8 жовтня 2023 15:30

Війна забирає  цвіт нації: на Запоріжжі загинув мешканець окупованої громади фото

Чергової жахливої втрати зазнала Софіївська громада.

4 жовтня 2023 року біля села Мала Токмачка Пологівського району, мужньо виконуючи свій військовий обов'язок, в бою загинув Зеленецький Денис Олександрович, 1992 року народження.

Денис народився та виріс у селі Єлисеївка Бердянського району Запорізької області, закінчив місцеву школу. Опісля навчався у місті Бердянськ на зварювальника. Відслужив строкову службу в армії. Пізніше виконував військовий обов'язок у зоні проведення Антитерористичної операції на Сході України. Після демобілізації служив у прикордонних військах.

Напередодні початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну повернувся до рідного села. В Єлисеївці і зустрів початок вторгнення, провів кілька місяців в окупації, після чого виїхав до міста Львів, де влаштувався на роботу. Пізніше повернувся до міста Запоріжжя та став до лав Сил Оборони України.

"Односельці та друзі характеризують Дениса, як добру, чуйну людину із дуже непростою долею. Хлопець був дуже енергійним, працьовитим, чудовим господарем.
Прикро, що війна забирає цвіт нації, який мав відбудовувати країну, роботи її кращою. Всі мрії та плани Дениса, на жаль, залишаться нереалізованими. Причина всьому - ворожа люта орда,  яка принесла на нашу землю руйнування, страждання та смерть.

Ніколи не пробачимо загарбникам смерті людей!
Щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя! Сил пережити цей біль!

Вічна та світла пам'ять, низький уклін тобі, Денисе! Слава Герою!", - говориться у повідомленні в телеграм-каналі Софіївської сільської військової адміністрації Бердянського району.




Схожі новини: