"Будь чесна": Девід Бекхем не дав дружині збрехати про "бідне" дитинство

Переглядів: 461

8 жовтня 2023 14:00

Будь чесна: Девід Бекхем не дав дружині збрехати про бідне дитинство фото

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем у документальному фільмі про їхню з Девідом родину намагалася трішки прибрехати. Вікі хотіла видати себе за вихідця з простої сім’ї, але чоловік не дав їй цього зробити.

Даючи інтерв’ю знімальній групі, Вікторія почала розповідати, що її родина була простою, з "робітничого класу", однак несподівано в розмову втрутився Девід.

"Ми обоє вихідці з простих сімей. Наші батьки важко працювали, ми – робітничий клас", – почала розповідати дизайнерка, втім футболіст перебив її та попросив бути чесною.

Вікторія не одразу захотіла визнати, що збрехала: "Я кажу правду, я чесна". На це Девід попросив розповісти, на якій машині її до школи возив батько.

Спочатку жінка ухилялася від прямої відповіді, зазначаючи, що "бувало по-різному", але згодом зізналася.

"Гаразд. У 80-х мій тато мав Rolls-Royce", – сказала Вікторія.

Девід подякував за правду і закрив за собою двері у кімнату.

Відомо, що Вікторія Бекхем народилася у сім’ї Жаклін і Ентоні Адамсів. Ентоні працював інженером-електриком, однак пізніше разом із дружиною заснував оптовий бізнес електроніки, який дозволив комфортне виховання Вікторії, її сестри та брата.

Батько Девіда Бекхема, Тед, працював інженером-теплотехніком. Також він напівпрофесійно займався футболом.

Нагадаємо, у фільмі про сім’ю Бекхемів, подружжя відверто розповіло про зраду Девіда. Вони заявили, що то був найважчий період у їхньому житті.




Схожі новини: