Пʼять українських брендів презентували свої колекції на Тижні моди в Парижі

Переглядів: 518

6 жовтня 2023 14:41

Пʼять українських брендів презентували свої колекції на Тижні моди в Парижі фото

П'ять українських брендів Nadya Dzyak, Chereshnivska, Grie, Sayya та Tamar Keburia, об'єднали зусилля під спільною назвою UWFIA (Ukrainian Women Fashion Industry Alliance) і представили свої нові колекції SS'24 під час Тижня моди в Парижі.

Дизайнерки UWFIA показали останні вироби у шоурумі VETEMAZE, де, крім презентації своїх колекцій, вони також обговорювали місії альянсу та складали плани на майбутнє. Основною метою альянсу є підтримка жінок у модній індустрії, незалежно від їхнього місця проживання, віку чи спеціалізації, з особливим акцентом на жіночому підприємництві й лідерстві.

Дизайнерки презентували — upcycle моделі з переробленого деніму, речі, виготовлені із зітканих вручну тканин, прозорі сукні з плісе, зробленого в Харкові, моделі з принтами Девіда Хокні, різноманіття фактур і форм, а також сумки, які виробляють в сімейній студії у Києві, за технологіями, що передаються із покоління в покоління.

Також спеціально для заходу створили інсталяції, на яких фотоколажі з виробництва брендів, щоб іноземна преса могла побачити, як зараз працюють українські виробництва. Адже не дивлячись ні на що, всі створюють свій продукт в Україні.

"Усі наші команди працюють в Україні. Ми працюємо і створюємо заради збереження і примноження робочих місць у наших компаніях, бо це дуже важливо зараз", — зауважує дизайнерка і засновниця бренду NADYA DZYAK.

Зокрема, кожен з гостей отримав особливий аксесуар — спеціальну квітку з тканин нової колекції кожного із брендів альянсу. Ця прикраса символізує єдність українців, кажуть дизайнерки. 

Джерело: Ліга




Схожі новини: