Принц Гаррі хоче повернути своє колишнє життя, а Меган “засмучена цим”

Переглядів: 422

5 жовтня 2023 11:28

Принц Гаррі хоче повернути своє колишнє життя, а Меган “засмучена цим” фото

Здається, чутки про проблеми у шлюбі принца Гаррі та Меган Маркл – не просто пусті балачки.

Як стверджує OK! Magazine, посилаючись на голлівудського експерта Марка Бордмана, принц сумує за своїм життям у Великій Британії.

"Соціальне життя принца Гаррі суттєво пішло донизу за останні кілька десятиліть. Він віддалився від друзів з коледжу та більше не має постійного місця проживання в Англії.

Під час своїх візитів до Лондона він зупиняється у готелях й уникає публічних виступів. Безсумнівно, принц сумує за своїми старими друзями", – стверджує експерт.

Водночас, він переконаний, що Меган не до вподоби така поведінка чоловіка.

"Вона засмучена тим, що Гаррі хоче повернути своє колишнє життя. Меган його любить, але вона хоче, аби він став найкращою версією себе. І вона досить однозначна щодо ролі, яку вони відіграють як пара і те, що разом їм потрібно працювати над спільними проєктами.

Люди, які знають їх, вони свідки трансформації Гаррі швидше у когось нового, аніж у того тусовщика, яким він був", – сказав експерт.

Бордман також додав, що навряд Гаррі матиме змогу повернутися до старого життя у Великій Британії.

"Лондон – ось де всі його справжні друзі. Ті, з ким вони знаються у Голлівуді – це не друзі", – додав той.

До речі, є ймовірність, що герцогиня Сассекська засмучена поведінкою чоловіка, бо збирається у політику. Подейкують, що Меган може балотуватися на посаду в сенаті США.

Як відомо, про проблеми в шлюбі Гаррі та Меган говорять вже кілька місяців. Мовляв, про це свідчить часта поява подружжя поодинці.

Нагадаємо, раніше ходили чутки, що королівська родина готова прийняти принца Гаррі назад, якщо він розлучиться з Меган Маркл.

Джерело: Таблоїд 




Схожі новини: