В реанімації Мелітопольської міськлікарні помер високопоставлений колаборант - ЗМІ

Переглядів: 422

3 жовтня 2023 22:50

В реанімації Мелітопольської міськлікарні помер високопоставлений колаборант - ЗМІ фото

У селищі Мирне Мелітопольського району очікуються нові призначення. Селищний голова юрій радьков помер у реанімації Мелітопольської міськлікарні. Про це повідомляють мелітопольські українські ЗМІ.

За їх інформацією, у радькова була смертельна хвороба, через яку в останні місяці вже не міг повноцінно керувати селищем.

ЗМІ зазначають, що радьков добровільно перейшов на сторону ворога, проявляв сепаратистські настрої. Неодноразово виступав перед місцевими жителями з закликами підтримувати окупантів.

Як повідомляє Типичный Мелитополь, після того як поневолили Мелітопольщину, радьков сприяв викраденню людей, зокрема, передавав російським військовим інформацію про проукраїнсько налаштоване населення та ветеранів АТО.

«Налагодив функціонування так званої народної міліції у населеному пункті.

Займався легітимізацією влади країни-ізгоя шляхом застосування в якості валюти рублів і введення її мови у школах», - говориться у повідомленні.

юрій радьков на Мелвітопольщині був досить відомою людною. Багато років обирався головою Мирненської селищної ради, Мирненської територіальної громади. У 2005-2008 роках очолював Мелітопольську районну державну адміністрацію. Останні роки був членом ОПЗЖ.

Підтвердження інформації про смерть радькова на провідних окупаційних інформаційних ресурсах знайти не вдалося.




Схожі новини: