В одному із запорізьких кафе торгували нелегальними алкогольними напоями та цигарками

Переглядів: 432

3 жовтня 2023 15:43

В одному із запорізьких кафе торгували нелегальними алкогольними напоями та цигарками  фото

В Комунарському районі в одному з кафе продавали нелегальний алкоголь та безакцизні цигарки 

Під час обшуку в приміщенні кафе правоохоронці виявили понад 40 пляшок із рідинами невідомого походження з характерним запахом етилового спирту, а також цигарки без марок акцизного податку.

Всього вилучено 56 літрів сурогатних напоїв та 66 пачок тютюнових виробів на суму близько 8700 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Уся вилучена продукція сумнівної якості направлена на експертні дослідження.

Заходи проведені в межах розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Шевченківська окружна прокуратура.

Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно та встановлюються особи, причетні до нелегального бізнесу.

Також реалізацією незаконного алкоголю та цигарок займалися в одному з кіосків Комунарського району. Правоохоронці виявили та вилучили понад 2100 пачок безакцизних і майже 1660 пачок тютюнових виробів із сумнівними марками акцизного податку. Вартість вилученої продукції складає близько 208 тисяч гривень.

 




Схожі новини: