Загинув при штурмі: у Запоріжжі попрощалися з Адвокатом

Переглядів: 416

30 вересня 2023 09:00

Загинув при штурмі: у Запоріжжі попрощалися з Адвокатом фото

У Запоріжжі попрощалися з військовослужбовцем Сергієм Панченком на позивний Адвокат. 48-річний чоловік загинув  на Мелітопольському напрямку  під час штурму в районі села Вербове.

Однією з перших про  загибель запоріжця на своїй сторінці у соцмережі повідомила колега Сергія адвокатка Ольга Зелінська. Адвокатом Сергій Панченко пропрацював 23 роки.

"З першого дня ти приєднався до нас і з головою пішов у волонтерство, доставав для хлопців ВСЕ де тільки можна. Кожного ранку, твоя руханка у нашому ШТАБі, під "Ой у Лузі червона калина", в ті перші дні війни, повертала нас усіх до життя. Потім, ти почав волонтерство суміщати із прагненням бути в ТРО, і все бігав із тим автоматом і радів, як дитя. Пам'ятаєш, Іларіонівна увесь час тебе просила, "Сєрьожа ти ж цвіт нації, такий генофонд не повинен зникнути, не йди на передову, ти нам тут потрібен. Проте, ти не слухав нікого, ти поїхав у Великобританію, і став ШТУРМОВИКОМ. Ти був СПРАВЖНІМ, волонтером, адвокатом, другом, ЧОЛОВІКОМ, ВОЇНОМ, ЗАХИСНИКОМ!!!", - написала Ольга Зелінська.

Загинув Сергій Панченко біля села Вербове під час штурму позицій противника.

У захисника залишилися дружина і троє синів.




Схожі новини: