Вибух на бензосховищі у Карабасі: кількість загиблих перевищила 120 осіб

Переглядів: 329

27 вересня 2023 10:46

Вибух на бензосховищі у Карабасі: кількість загиблих перевищила 120 осіб фото

На території складі бензину була велетенська черга людей, які очікували можливості заправити авто, щоб виїхати з Карабаху.

До Вірменії доправили останки 125 загиблих внаслідок вибуху резервуара з пальним у Нагірному Карабасі. Про це повідомляє ArmenPress з посиланням на міністра охорони здоров'я Вірменії Анаїт Аванесян.

На території складі бензину була велетенська черга людей, які очікували можливості заправити авто, щоб виїхати з Карабаху.

Увечері 26 вересня до Вірменії доправили останки 125 загиблих внаслідок вибуху резервуара з пальним у Нагірному Карабасі. Про це повідомляє ArmenPress з посиланням на міністра охорони здоров'я Вірменії Анаїт Аванесян.

"На цей час нам вдалося розв'язувати питання щодо переміщення останків... Сьогодні до судово-медичних експертних центрів Вірменії було передано 125 останків", - зазначила вона.

Очікується, що найближчим часом розпочнеться процес ідентифікації.

Крім того, до медичних центрів та медпунктів доправлено 290 постраждалих унаслідок вибуху.

Нагадаємо, у ніч на 26 вересня на території складі бензину поблизу траси Степанакерт (Ханкенді) - Аскеран стався потужний вибух і виникла пожежа. На АЗС у цей момент було багато людей, які сподівалися заправитися, щоб залишити Нагірний Карабах.

Як відомо, Азербайджан заявив про завершення своєї операції у Карабаху 20 вересня. У Баку пообіцяли забезпечити вихід із регіону вірменам, які складуть зброю. 

Карабах почали залишати вірмени, які не бажають залишатися у регіоні після його переходу під контроль Азербайджану. Наразі до Вірменії з Нагірного Карабаху прибули понад 28 тисяч вимушених переселенців. 

Джерело: Кореспондент




Схожі новини: