Що варто знати про електричні варильні поверхні зі склокераміки?

Переглядів: 263

26 вересня 2023 16:25

Що варто знати про електричні варильні поверхні зі склокераміки? фото

Побутова техніка...Які асоціації спадають вам на думку, коли ви чуєте ці слова? Якість, стиль, потужність, поміч? Якщо розібратися, то кожне з них має безпосереднє відношення до сучасної побутової техніки, адже вона вже давно перестала бути суто технічною складовою. Сучасна техніка – це поміч у всіх процесах, починаючи від нагріву води й закінчуючи заморожуванням продуктів на тривалий термін.

Один з головних предметів техніки на кухні – це варильна поверхня. Сьогодні ми поговоримо про популярний та зручний тип поверхні – електричну склокерамічну. Але перед тим, як розглянути її переваги, хочемо порекомендувати вам надійний магазин, де ви можете знайти для себе максимально нові та стильні моделі. Це – торгова марка Ventolux. Техніка цього бренду вже давно є номером один серед споживачів України. Ознайомитися з асортиментом електричних варильних поверхонь ви можете в офіційному інтернет-магазині: https://ventolux.ua/varil-n-poverhn/elektrichn-sklokeram-chn.

Як працюють електричні склокерамічні варильні поверхні?

Електричні варильні поверхні працюють на основі електрики та інфрачервоного випромінювання. Основними компонентами цих поверхонь є скло та кераміка. Завдяки цьому матеріалу, вони виглядають стильно та сучасно й ідеально вписуються в інтерʼєр будь-якої кухні. 

Склокерамічні поверхні мають вбудовані нагрівальні спіралі, які відповідають за нагрівання. Далі це тепло передається в дно посуду. Один із головних плюсів цієї технології полягає в тому, що таким чином поверхня нагріває посуд швидше і рівномірніше, порівняно з іншими моделями поверхонь.

Переваги електричних склокерамічних варильних поверхонь

  1. Елегантний зовнішній вигляд. Склокерамічні поверхні мають сучасний дизайн, що підкорить серце будь-якого дизайнера інтерʼєру та вибагливого господаря.
  2. Легкість у догляді. Скло є матеріалом, за яким максимально легко та просто доглядати. Не рекомендуємо використовувати абразивні засоби – надавайте перевагу делікатним типам очищення. Регулярно очищуйте ваш пристрій за допомогою спеціальних засобів для склокераміки, аби підтримувати її чистоту та блиск у належному стані. Таким чином, ви зможете зберегти первозданний вид вашого приладу на якомога довший термін. 
  3. Можливість вбудувати пристрій у меблі. Електрична поверхня має спеціальні кріплення, за допомогою яких її можна легко вмонтувати у ваші кухонні меблі. Це дозволяє економити простір та створити максимально гармонійний дизайн. 

Вибираючи електричну варильну поверхню зі склокераміки, ви отримуєте компактний, потужний та сучасний прилад для вашої кухні. 




Схожі новини: