У Вільнянську жінка через ревнощі накинулася на чоловіка з ножем

Переглядів: 387

26 вересня 2023 11:15

У Вільнянську жінка через ревнощі накинулася на чоловіка з ножем  фото

У Вільнянську на ґрунті ревнощів відбулася сварка між співмешканцями

Поліцейські зафіксували випадок, коли розпиття спиртних напоїв закінчилося конфліктом між співмешканцями. Сварка відбулась на ґрунті ревнощів. У якості аргументів 56-річна жінка вирішила використати кухонний ніж, яким вдарила у груди чоловіка. З тілесними ушкодженнями 38-річного громадянина було госпіталізовано. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

У цей же день, 24 вересня, на спецлінію 102 до відділу поліції № 3 Запорізького райуправління надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про спричинення ножового поранення чоловіку.

На виклик виїхали працівники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між вітчимом та пасинком відбувся конфлікт. Старший з чоловіків схопився за ніж та вдарив ним опонента в живіт. У результаті події 39-річний потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація - ч.ч. 1, 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обох зловмисників затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчими вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Досудові розслідування тривають під процесуальним керівництвом Шевченківської та Запорізької окружних прокуратур.

 




Схожі новини: