«Мурашки по тілу». Фотографи Ліберови вразили Мережу кадрами з українським захисником, який грає на трембіті на Донеччині

Переглядів: 321

23 вересня 2023 16:24

«Мурашки по тілу». Фотографи Ліберови вразили Мережу кадрами з українським захисником, який грає на трембіті на Донеччині  фото

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови, які документують війну Росії проти України, вразили Мережу кадрами з українським захисником, який грає на трембіті в Донецькій області.

Вони розповіли про українського військового Богдана, який «на світанку пронизує землю і повітря Донбасу потужними звуками, немов викарбуваними в нас у генетичному коді».

«Вчора мали честь стати свідками чогось настільки потужного, що мурахи по тілі. Хлопця на фото і відео звуть Богдан. Він з Закарпаття, а зараз — воїн 10 ОГШБр Едельвейс. Колись, після перемоги, ми зможемо в деталях розказати вам його історію і його без перебільшення подвиги на цій війні. Вистачить мабуть на цілу книгу. А поки розкажемо вам, що він за людина. Якось друзі подарували Богдану трембіту. Подарували, як незвичний сувенір, однак це переросло у справжнє захоплення. Богдан постійно читає про цей інструмент, дивиться роліки на ютубі, а у вільний час — практикується. На світанку він виїжджає подалі від людей, та пронизує землю та повітря Донеччини потужними звуками, що наче викарбувані в нас в генетичному коді», — поділилися автори кадрів.

Ліберови також розповіли, що вдома на Богдана чекає маленька донька:

«Вдома Богдана чекає маленька донечка Настя. Вона подарувала йому оберіг в виді іграшкової собачки, яку Богдан завжди носить на своєму броніку. В Насті вдома є така сама іграшка. Тому вони домовились з дочкою, що як Богдан повернеться додому — вони поміняються іграшками», — поділилися фотографи.

У коментарях українці дякують українському захиснику і зізнаються, що фото та відео з ним викликають особливі емоції.

«Нехай вони неодмінно обміняються іграшками і ніколи більше не розлучаються. Величезна подяка нашим героям», «Дякую, до мурах», «Зробіть з ним рілз, мені здається, воно на рівні генів відгукується… до мурах», «Дійсно, мурахи по шкірі від звуку трембіта», «Боже, як прекрасно звучить. Аж душа радіє!», «Це щось неймовірне! Такого точно немає ніде у світі», «Я не можу навіть описати своїх емоцій. Це так прекрасно, але водночас розриває серце», — пишуть у коментарях.




Схожі новини: