Прем'єра з аншлагом: у Запоріжжі презентували програму для душі

Переглядів: 445

22 вересня 2023 12:30

 Премєра  з аншлагом:  у Запоріжжі презентували  програму для душі фото

21 вересня в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі» у Запорізькій обласній філармонії з аншлагом відбулася прем'єра концерту «Під музику Вівальді». Автор програми – музичний керівник, лауреат міжнародних конкурсів Оксана Гопка.

У програмі прозвучали інструментальні твори Концерт A-Moll ІІ та ІІІ частини, Концерт для арфи «Largo», «Весна» з циклу «Пори року», арії із опер «Атенаїда», «Тігран», «Фарначе» та багато інших композицій відомого митця. Про це повідомляє Запорізька обласна філармонія.

Атмосферу благородства й елегантності створили улюблені артисти філармонії – Юлія Якса, Вікторія Шестакова, Аліна Сліта, Микола Квєтков, Володимир Величко, Ірина Скляренко, Світлана Зеленська, Артур Остапчук та Ольга Семенець. Ведучий програми Юлій Гаврилов розповів слухачам цікаві факти із життя та творчості маестро. Дякуємо слухачам, які з великим задоволенням насолоджувалися програмою та дякували бурхливими оваціями за теплу мистецьку зустріч.

Антоніо Вівальді – один з найвидатніших композиторів світу, його музика з великим успіхом виконується багатьма провідними музикантами сучасності. Візитівкою композитора є цикл з чотирьох концертів «Пори року», але це далеко не єдине, що є у творчому доробку музиканта. Музичний спадок Антоніо Вівальді знаходився у забутті майже 200 років, і тільки у ХХ сторіччі було знайдено його рукописи. Тільки через роки тоді до композитора повернулася його заслужена слава.

Колектив філармонії і надалі продовжуватиме радувати своїх гостей цікавими музичними проєктами, тож чекаємо на всіх 5 жовтня о 17.00 у затишній камерній залі на музичній програмі «Вечір джазу» джаз-бенду «Music men»!

Фото з фейсбук-сторінки Запорізької обласної філармонії




Схожі новини: