У Запоріжжі викрили підпільний зал з гральними автоматами

Переглядів: 341

21 вересня 2023 14:28

У Запоріжжі викрили підпільний зал з гральними автоматами фото

Правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням для проведення азартних ігор та інші речові докази протиправної діяльності. 

Зал функціонував у Комунарському районі Запоріжжя в умовах суворої конспірації. Правоохоронці викрили його діяльність під час обшуку. про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

Гральний заклад функціонував в закритому режимі з дотриманням суворої конспірації. Доступ могли отримати лише «перевірені» клієнти за попередньою домовленістю з адміністратором.

Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили 14 комп’ютерних моніторів, 13 системних блоків, роутери, грошові кошти, отримані злочинним шляхом, та інші речові докази. Усю вилучену техніку направлено на експертні дослідження.

На момент візиту правоохоронців у закладі перебували адміністратор та п’ятеро гравців-відвідувачів. Поліцейські відносно останніх склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Також у приміщенні поліцейські виявили та вилучили близько 19 літрів алкогольних напоїв. Відносно адміністратора грального закладу складено адміністративний протокол за ознаками ч. 1 ст. 177-2 (Виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів) КУпАП.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури. Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно.




Схожі новини: