В Оріхові чоловік вбив знайомого та сховав труп в колодязі

Переглядів: 344

20 вересня 2023 17:50

В Оріхові чоловік вбив знайомого та сховав труп в колодязі фото

Місцевий житель Оріхова під час вживання алкогольних напоїв посварився з приятелем та зарізав його

На спецлінію 102 звернулась стривожена жінка із повідомленням, що її брат, мешканець Оріхова, майже тиждень не виходить на зв’язок.

Місцеві поліцейські розпочали пошуки оріхівчанина – опитали знайомих, встановили коло спілкування, ретельно обстежили його домоволодіння та довколишню територію. На одному з сусідніх подвір’їв у колодязі виявили труп зниклого. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

У результаті слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили обставини його загибелі та безпосереднього фігуранта злочину. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель.

11 вересня він завітав у гості до 63-річного знайомого. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого гість спочатку вдарив опонента в обличчя. Потім ножем наніс кілька ударів йому в шию і тут же ліг спати. Наступного дня загорнув труп у ковдру та скинув у колодязь, розташований на території сусіднього домоволодіння. Після цього приховав сліди злочину та залишив місце події.

Оперативники швидко встановили місцезнаходження фігуранта та затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом Пологівської окружної прокуратури. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.




Схожі новини: