Б'ють ворога: на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують йти вперед

Переглядів: 505

16 вересня 2023 09:00

Бють ворога: на Мелітопольському напрямку Сили оборони України продовжують йти вперед фото

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби, як повідомляє у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ, відбулося 24 бойових зіткнення. Ворог завдав 59 авіаційних ударів та здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. Окупанти атакували Україну 17 дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”, усі знищено засобами протиповітряної оборони України.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій. В результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах.




Схожі новини: