Понад 700 українців вже постраждали від російських мін

Переглядів: 441

9 вересня 2023 11:45

Понад 700 українців вже постраждали від російських мін фото

 Групи розмінування продовжують знешкоджувати вибухонебезпечні предмети

Від початку повномасштабної збройної агресії рф 740 осіб постраждали від вибухонебезпечних предметів. Загинули – 242, ще 498 – отримали поранення різного ступеня важкості.   Про це на брифінгу в Military Media Center повідомив заступник начальника відділу організації піротехнічних робіт ДСНС України Микола Дідик.

Він уточнив, що в переліку постраждалих 76 дітей, 13 з яких загинули.   ДСНС продовжує просвітницьку роботу з питань мінної безпеки.

А тво директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович повідомив на брифінгу, що групи розмінування Нацгвардії минулого тижня знешкодили близько 200 вибухонебезпечних предметів.

За його словами, групи розмінування НГУ  обстежили близько 820 га сільськогосподарських земель на деокупованих територіях Херсонської області та знешкодили 119 вибухонебезпечних предметів.

У Харківській, Донецькій, Запорізькій та Миколаївській областях за минулий тиждень групи розмінування обстежили близько 15 га територій, 12 км доріг. У результаті виявили та знешкодили 70 вибухонебезпечних предметів.




Схожі новини: