Названо імена найбагатших моделей світу

Переглядів: 485

6 вересня 2023 10:48

Названо імена найбагатших моделей світу фото

Стан 60-річної Кеті Айрленд складає 538 мільйонів доларів. Наомі Кемпбелл та Кейт Мосс навіть не потрапили до першої п'ятірки.

Британський таблоїд The ​​Sun опублікував рейтинг найбагатших моделей світу. Несподівано для багатьох лідером стала американська модель та актриса Кеті Айрленд, тоді як визнані легенди подіуму Наомі Кемпбелл та Кейт Мосс навіть не потрапили до першої п'ятірки.

Стан 60-річної Кеті Айрленд складає 538 мільйонів доларів. З 1984 по 1996 модель 13 разів поспіль з'явилася на обкладинці журналу Sports Illustrated, проте свої мільйони вона заробила зовсім не на зйомках або подіумі. 1993 року Айрленд створила свою маркетингову кампанію Kathy Ireland Worldwide, яка зробила її однією з найбагатших колишніх моделей у світі.

Друге місце розділили між собою одна з головних супермоделей 1990-х 57-річна Сінді Кроуфорд та колишній "янгол" Victoria's Secret 43-річна Жизель Бюндхен - статки обох моделей становлять 399 мільйонів доларів.

Четвертий рядок у рейтингу найбагатших у 68-річної моделі сомалійського походження Іман. Вдова музиканта Девіда Боуї та муза покійного модельєра Джанні Версаче може похвалитися статком у 198 мільйонів доларів.

Замикає п'ятірку 50-річна модель Хайді Клум із 159 мільйонами доларів. Свій капітал зірка подіуму заробила багато в чому завдяки телевізійним проектам: Клум бере участь у шоу "Топ-модель німецькою", "Америка шукає таланти" та "Проект подіум".

Джерело: Salat.zahav




Схожі новини: