Зруйнована вщент: директорка ліквідованої в Запорізькій області школи написала хвилююче звернення

Переглядів: 363

5 вересня 2023 09:07

Зруйнована вщент: директорка ліквідованої в Запорізькій області школи написала хвилююче звернення фото

Ворог зруйнував будівлю школи в селі Червоне біля  Гуляйполя

Директорка Червоненської школи Ірина Артюк на своїй фейсбук-сторінці звернулася до учнів, батьків і вчителів з, так би мовити, прощальним словом у статусі керівника. До сліз...

«Дорога моя шкільна родино! Любі учні, батьки та випускники! Шановні колеги та педагоги-ветерани !

Сьогодні я маю велику честь та важливу місію звернутися до вас у якості директора Червоненської школи. Нажаль, востаннє...

Рішенням сесії Гуляйпільської міської ради від 09.06.2023 року #10, у зв'язку із значним руйнуванням будівлі закладу, несумісним з подальшою експлуатацією приміщення внаслідок обстрілів рашистськими ракетами, нашу Червоненську школу ліквідовано.

Раніше першого вересня шкільне подвір'я наповнювалось дитячим сміхом, було тепло і затишно від особливої атмосфери Дня знань. В історію Червоненської школи назавжди закарбується пам'ять про 55 першовересневих свят. Наша школа була для нас особливим місцем. Це був цілий Всесвіт, де панували дитинство та юність, де втілювалися мрії та сподівання, де ми відчували радість пізнання та хвилювання перед стартом у доросле життя. Це була життєдайна оаза, наповнена добром, взаємоповагою, любов'ю.

Такою була наша школа... Такою вона залишиться в пам'яті багатьох поколінь випускників, наших учнів, батьків, вчителів, жителів села Червоне.

Я доземно вклоняюсь всім вам, хто разом з моїм колективом творив історію нашої славетної школи!

Я звертаюсь до вас:"Збережіть пам'ять про нашу школу, пронесіть спогади про неї через усе своє життя!" Бо де б ви не знаходилися, куди б не закинула вас доля у цей трагічний для нашої країни час випробувань, - все одно, ви залишаєтесь випускниками, учнями, вчителями Червоненської школи!

Вірю, прийде той день і час, коли ми зустрінемось і відбудуємо нашу улюблену альма-матер! І зайдуть до відродженої школи наші діти, онуки, правнуки. І буде знову свято 1 вересня на шкільному подвір'ї! Дочекаймося!!!

А зараз,бережіть себе і нашу Україну! Разом до перемоги!

Директор школи 2003-2023 р.р. Артюх Ірина Вікторівна».




Схожі новини: