Україна може перемогти Росію у 2024 чи 2025 році, - ексгенерал Британії

Переглядів: 468

4 вересня 2023 13:33

Україна може перемогти Росію у 2024 чи 2025 році, - ексгенерал Британії фото

У Британії спрогнозували рік, коли закінчиться війна в Україні

Україна може перемогти Росію у 2024 або у 2025 році. У рамках цього контрнаступу навряд чи вийде повністю витіснити армію РФ з окупованих територій. Для цього Україні необхідно зосередитися на контрбатарейній боротьбі та знищенні російського військового потенціалу, а також потрібно застосувати "сміливість та винахідливість", щоб завдати удару за межами свого кордону.

Про це повідомляє британський генерал у відставці Річард Берронс Financial Times.

Берронс наголосив, що ЗСУ, ймовірно, подолали першу з трьох ліній оборони росіян на півдні України. На його думку, це стало однією з найважчих військових операцій. Утім на думку генерала, це малоймовірно зробити повністю до кінця 2023 року.

До виходу до моря ЗСУ належить пройти ще три лінії оборони російських загарбників

Він додав, що Україні все ще не вистачає засобів ППО та розмінування, а проблему з постачаннями боєприпасів вирішили лише тимчасово. Як зазначив генерал, «виправлення всього цього перенесе війну щонайменше на наступний рік».

В України достатньо ППО, щоб прикрити лише близько третини території країни. Питання нестачі артилерійських боєприпасів було вирішене тільки тимчасово - за рахунок поставок касетних снарядів США.

Він же зазначив, що Київ повинен зберігати свою обороноздатність.

Джерело: Ukrayina.pl




Схожі новини: