Від "Американської історії жахів" до "Сексуальної освіти": найкращі серіали вересня

Переглядів: 448

2 вересня 2023 23:55

Від Американської історії жахів до Сексуальної освіти: найкращі серіали вересня фото

Список найбільших прем'єр вересня - від "Ранкового шоу" з Дженніфер Еністон у головній ролі до фінального сезону кримінальної драми "Ватажок" і нової версії "Американської історії жахів".

"Ватажок" (Top Boy)

Трейлер фінального сезону гучної драми про злочинні угруповання Лондона, який минулого сезону закінчився вбивством головного героя, цього разу обіцяє "не залишити жодних шансів" і точно поставити фінальну крапку у сюжеті.

Минулий сезон стрічки The Guardian назвала "диким і жахливим бетонним вестерном".

В останньому сезоні головні герої, які борються за владу у світі наркотиків, повертаються: Ешлі Волтерс у ролі Душейна та Кейн Робінсон у ролі Саллі.

До них приєдналися Баррі Кеоган, який отримав першу у своїй кар'єрі номінацію на "Оскар" за роль у фільмі "Банші Інішерина", та Браян Глісон ("Погані сестри").

Прем'єра відбудеться 7 вересня на Netflix

"Підмінник" (The Changeling)

"Казка для дорослих. Історія жахів, байка про батьків та небезпечна одіссея Нью-Йорком, про існування якого ви не знали", — так Apple TV+ анонсував новий проєкт "Підмінник" (саме це слово прийшло з кельтського фольклору) за мотивами однойменного роману Віктора Лаваля.

Головний герой стрічки Аполлон Кагва ледь животіє. Він - книгар, що полює за рідкісними першими виданнями. Коли в нього народжується син Браян, він намагається бути гарним чоловіком і батьком.

Ось тільки з дружиною Еммою не все гаразд. Жінка зовсім не цікавиться новонародженим сином. Спочатку Аполлон списує її дивацтва на післяпологову депресію, але проблема - глибша. Перш ніж він встигає допомогти, Емма зникає. Аполлон вирушає на її пошуки.

У серіалі знялися Лейкіт Стенфілд, Адіна Портер, Кларк Бако, Малкольм Баррет, Алексіс Лаудер, Аміра Венн та Джаред Абрахамсон.

"Ранкове шоу" (The Morning Show)

Apple TV+ випустив трейлер третього сезону серіалу "Ранкове шоу", в якому до своїх ролей повернуться Різ Візерспун та Дженніфер Еністон.

Цього сезону майбутнє телемережі опиниться під питанням, а лояльність працівників - на межі.

Виникнуть несподівані союзи, приватні секрети стануть зброєю, а герої зіштовхнуться з необхідністю зробити головний вибір як у редакції, так і за її межами.

Відбулися зміни і в акторському складі. Постійним учасником шоу став зірка "Безумців" Джон Гемм. Він зіграє корпоративного боса Пола Маркса, новою ціллю якого стане канал UBA. Саме з ним буде пов'язаний основний сюжет нового сезону.

Прем'єра відбудеться 13 вересня на Apple TV+

"Американська історія жахів: Делікатний"

Флагманський проєкт Раяна Мерфі готується до повернення на екрани з 12-м сезоном.

Він базується на новому романі Даніель Валентайн "Делікатний стан", що розповідає про жінку, переконану, що якась зла сила намагається перешкодити її вагітності.

У центрі сюжету — героїні у виконанні Кім Кардаш'ян, Емми Робертс та Кари Делевінь.

Лунає моторошна версія пісні Rock-a-bye Baby. Робертс втілює роль дівчини, що мріє про дитину і звертається до клініки екстракорпорального запліднення. Делевінь постає у вигляді лікарки з голкою в руці, а Кардаш'ян з дитиною на руках стоїть у центрі павутиння, яке сплели жінки у перуках.

До акторського складу також долучилися Біллі Лурд, Закарі Квінто, Деніс О'Хер, Мікаела Хае Родрігез, Дебра Монк, Джулі Вайт, Аннабель Декстер-Джонс і Одеса Езайон.

Автори стрічки назвали свою роботу переосмисленням фільму Романа Поланського "Дитина Розмарі".

"Делікатний" обіцяє поєднати реальне життя й жахи.

Прем'єра нового сезону відбудеться 20 вересня на каналі FX

Джерело: BBC




Схожі новини: