СБУ збирає факти про підготовку до так званих «виборів»: діють чат-бот та «гаряча» лінія

Переглядів: 423

1 вересня 2023 15:30

СБУ збирає факти про підготовку до так званих «виборів»: діють чат-бот та «гаряча» лінія фото

Співробітники СБУ проводять активні оперативно-розшукові заходи на території Запорізької області у зв’язку з підготовкою до проведення російськими загарбниками на ТОТ Запорізької області так званих «виборів»

Щоб задокументувати всі злочини рашистів, СБУ збирає якісну доказову базу, яка дозволить притягнути винних до відповідальності.

"У цій роботі нам дуже важливі свідчення місцевих мешканців! Якщо ви маєте інформацію про:

місця проведення зборів напередодні та під час «виборчого процесу»;

осіб, які задіяні та є організаторами/учасниками вказаної неправомірної діяльності та інших планів, в рамках фейкових «виборів», повідомляйте про це до СБУ.

Управлінням СБ України в Запорізькій області створено телеграм-бот та працюють окремі гарячі лінії, куди ви можете повідомляти всю інформацію про зрадників і колаборантів, які допомагають ворогу під час окупації, у телефонному режимі: чат-бот «Стоп окупант» https://t.me/SBUzp_bot

гаряча лінія Управління СБУ в Запорізькій області: (061)239-60-40;

Ваша інформація буде одразу перевірена. Анонімність гарантуємо.

"УВАГА! Матеріали з відкритих і загальнодоступних ресурсів (ЗМІ, соцмереж, месенджерів тощо) просимо не надсилати! Дякуємо за допомогу в боротьбі з країною-агресором! Захищаємо Україну разом! Слава Україні!", - говориться у повідомленні УСБУ в Запорізькій області.




Схожі новини: