Подарунки для першокласників: у Запорізькому обласному центрі зайнятості не стали порушувати традицію

Переглядів: 675

30 серпня 2023 14:38

Подарунки для першокласників:  у Запорізькому обласному центрі зайнятості не стали порушувати традицію фото

У Запорізькому обласному центрі зайнятості урочисто провели до 1 класу дітей співробітників

Традиція урочистих проводів першачків до школи  існує у центрі вже багато років. Але, напевне, лише в останні два роки, під час повномасштабного вторгнення рф, вона стала такою хвилюючою.

Зазвичай святковий захід відбувався до Дня Незалежності України. Але цьогоріч його були вимушені перенести — у зв’язку з попередженнями про можливість ракетних обстрілів міста. Провели у День пам’яті полеглих за незалежність країни.

І винуватці урочистостей, і переважна більшість співробітників на чолі з директоркою обласного центру зайнятості Іриною Дуднік прийшли у вишиванках та одязі у національних кольорах.

Локацію проведення прийшлось змінити - за кілька хвилин до початку заходу пролунав сигнал повітряної тривоги. Але ворогу не вдалося відмінити свято — воно пройшло в трохи більш безпечному місці.

Ірина Дуднік нагадала, що урочисті проводи першокласників зазвичай проводилися у центрі до Дня Незалежності України.

- Думаю, ми зараз усі відчули, що для нас сьогодні означає державність України, її незалежність і якою ціною  вона виборюється.  Зараз оголошена повітряна тривога, летить балістика, але ми не будемо зраджувати нашу багаторічну традицію — вручати подарунки дятям, які йдуть у перший клас. Ми бажаємо дітям гарно вчитися, любити Україну і жити в щасливій мирній країні, де не буде війни, - сказала Ірина Олександрівна.

Цього року до першого класу йдуть троє дітей співробітників обласного центру зайнятості. Це Ліля Криворучко (мама працює в юридичному відділі ОЦЗ), Женя Середа (мама працює в управлінні з питань зайнятості ОЦЗ) і Аріна Макущенко (мама працює в Приморському відділі ОЦЗ). До речі, свого часу у перший клас у центрі зайнятості відправляли братика Лілі Криворучко.

Ірина Дуднік побажала всім діткам гарно вчитися і вручила їм подарунки з необхідними для навчання речами. Аріні директорка Запорізького ОЦЗ, крім того, ще побажала повернутися в рідний визволений від окупантів Приморськ.

У дітей були щасливі обличчя, а у багатьох співробітників - сльози на очах. Реалії нашого життя.

Фото надані Запорізьким ОЦЗ




Схожі новини: