З’явилися подробиці розстрілу поліцейським людини в Дніпрі

Переглядів: 403

30 серпня 2023 07:13

З’явилися подробиці розстрілу поліцейським людини в Дніпрі фото

Відкрито провадження за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу.

Патрульного, який застрелив чоловіка у Дніпрі 29 серпня, затримали. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, двоє патрульних зупинили авто, в якому були неповнолітні діти. Водій і пасажири відмовилися вийти з авто на вимогу поліції, після чого патрульні почали силою витягати їх із машини, а також використали газовий балончик.

Під час бійки поліцейський зробив три постріли в спину пасажирові з табельної зброї. Від отриманих вогнепальних поранень той помер на місці.

«Наразі причетного до перевищення службових повноважень правоохоронця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Слідство продовжується, з'ясовуються всі обставини справи», – йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Відкрито провадження за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України). Максимальний термін покарання за цими статтями – до 15 років ув'язнення.

 




Схожі новини: