Надихає жити і радіти життю: ветеран прокуратури Запоріжжя приймав вітання зі 100-річчям

Переглядів: 538

28 серпня 2023 21:08

Надихає жити і радіти життю: ветеран прокуратури Запоріжжя приймав вітання зі 100-річчям  фото

Сьогодні  ветеран прокуратури Андрій Склярук святкує свій 100-річний ювілей

Зі святом ровесника століття  від імені колективу Запорізької обласної прокуратури привітав її керівник Сергій Спільник.

«Його позитивний настрій та любов до життя є дуже надихаючими. Бажаємо Андрію Сергійовичу, щоб кожен новий день приносив незабутні миті радості, а він сам продовжував зберігати свій внутрішній вогник оптимізму та ділитися ним з оточенням!», - вітає поважного ювіляра колектив прокуратури.

Як повідомила начальник  відділу інформаційної політики Запорізької обласної прокуратури Яніна Безугла, Андрій Сергійович Склярук в органах прокуратури працював з серпня 1948 року.

Двічі призначався прокурором Жовневого району м. Запоріжжя та двічі обіймав посаду прокурора Ленінського району м. Запоріжжя, з якої звільнився у грудні 1984 року у зв’язку з виходом на пенсію.

Після цього він ще майже 20 років, до 90-річного віку, працював у сфері юриспруденції. Наразі разом зі своєю родиною проживає у прифронтовому Запоріжжі.

«Неймовірна людина!!! Досі дуже приємно з ним спілкуватися!!! Перший прокурор мого чоловіка!!! Вчитель який зростив справжніх професіоналів!!! В свої 100 років надихає жити і радіти життю!!!!», - написала у коментарях до вітального посту Світлана Скиданова.




Схожі новини: